Válság a jövő Amerikájában

Sphere

Sphere

A SÖTÉTSÉG ÉJSZAKÁJA

2021. augusztus 09. - Blazy

 

   2010. október 12-én az emberiség megmenekült. Nyugati parti idő szerint négy perccel délután egy óra előtt a mikroorganizmus kolóniája ott veszett a Dineeze romjai alatt. Az anyaorganizmus elhagyta a Földet.

A kis csapat, az érzelmi közösség fellélegezhetett, majd esküt tettek, hogy a nagy titkot megőrzik.

Az elnököt a Fehér Házban keleti parti idő szerint pontosan négy órakor értesítették a texasi Aspermontból, hogy a mikroorganizmust kiirtották, és minden veszély elmúlt.

Az apa, Gordon La Rue Barack Obamától 2011 márciusában, míg lánya Kamala Harristól nagykorúvá válásakor, 2024 februárjában vehette át a Hazáért Aranycsillag Érdemérmet.

A titkot az események résztvevői megőrizték, a második biológiai tudományos válság története – csakúgy, mint az elsőé – szigorú államtitokká vált, és a nyilvánosság elé soha sem szivárgott ki.

Senki sem gondolta volna, hogy a mikroorganizmus neve valaha is ismét elhangzik.

    Azután elkövetkezett 2042 ősze, és minden megváltozott…

 

         4.rész köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://sphere.blog.hu/api/trackback/id/tr3916655156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása